WORKSHOPS

‘Wat zegt je geboortemoment over jou?’

Ontdek het zelf in de astrologie workshops!

Wat gaan we doen?

Workshop 1

Dierenriemtekens en elementen, we kijken naar de belangrijkste persoonlijke tekens en onderzoeken d.m.v. vragenlijsten het element dat bij jou de baas is, ook welk element hiervan het slachtoffer is en hoe we dat kunnen zien in ons functioneren.

Pluto + PPP – erfenis + actueel. We kijken naar wat wij meebrachten naar dit leven in onze horoscoop middels een vragenlijst. We onderzoeken deze ‘erfenis’, maar ook wat wij daar mogelijk mee kunnen doen. Lukt het om het 1e gewichtje uit de rugzak te halen?

 

Workshop 2

Planeten en huizen, kennismaken met planeten en gebieden [huizen] in onze horoscoop, d.m.v. een uitleg op papier, we onderzoeken op welke planeten en op welk van de 12 gebieden de nadruk ligt. Voorbeeld van zo’n gebied is het gebied van communicatie/meningsvorming, de relatie[s] ik versus die ander, maatschappelijk/thuissituatie, of het gebied van spiritualiteit/dienstbaarheid, etc.

Knopen-as – erfenis + actueel. We kijken naar een negatief meegenomen levenspatroon welke ervoor gezorgd heeft dat de lastige erfenis uit de 1e workshop je heeft beïnvloed. Zeker zo belangrijk is het om te onderzoeken op welke gebied wij onze groei kunnen gaan vormgeven – blijkt vaak een lastige opgave. Kan het 2e gewichtje ook uit de rugzak?

 

Workshop 3

Analyse van trauma’s zichtbaar in de horoscoop. We kijken in de horoscoop waar meegenomen traumatische ervaringen ons huidige leven [negatief] kunnen beïnvloeden. Op welk gebied werken deze trauma’s uit en hoe zien we dat terug in ons leven? Is het ons gelukt deze trauma’s te verwerken en los te laten, kan het 3e gewichtje eruit?

 

Workshop 4

We gaan een overzicht maken van al onze knelpunten. We kijken terug en maken op volgorde een samenvatting van de ontdekte thema’s. Meestal vullen ze elkaar op en aan, ze vormen als het ware de rode draad van ons leven. Héél verrassend en herkenbaar!

 

Wat zijn de kosten?

Bij 4 workshops: € 140,-.
Een losse workshop: € 40,-.

 
Ja, ik doe mee!

Meld je aan door middel van het doorgeven van je geboortegegevens ( geboortedatum, -plaats en -tijd) en je volledige naam – bij:

Joske Vermeul, praktijk voor astrologie en levensloopanalyse in Putten, tel. 06 30008767 of mail: astro.food4life@gmail.com

De groepjes houden we klein, minimaal en maximaal 6 personen per workshop.